Agencija upisana u registar posrednika pod red. br. 1415

NOVI SAD: URUČENE ID KARTICE ZA POSREDNIKE U PROMETU I ZAKUPU NEPOKRETNOSTI

U Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad 29. oktobra 2021. godine, održana je sednica Sekcije za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti

Povodom aktuelne teme o fiskalizaciji online se uključio predstavnik Ministarstva finansija Republike Srbije Vuk Delibašić- savetnik ministra i Nataša Arsić, načelnica Odeljenja za strateške rizike, i upoznali prisutne o novom Zakonu o fiskalizaciji, čiji je početak primene produžen do 30. aprila 2022. godine.

Predsednik Sekcije Dragan Mitrović upoznao je sve prisutne o kretanjima na tržištu nekretnina i Planu rada Sekcije za 2022. godinu.

Tom prilikom Regionalna privredna komora Novi Sad  u saradnji sa Grupacijom za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti PKS, organizovala svečano uručenje ID kartica u Novom Sadu i najavila bolje poslovanje ovog sektora na tržištu.

ID kartice za posrednike u prometu nepokretnosti  su garant kvaliteta usluga koje se nude na najvišem mogućem nivou.

„Identifikacione kartice doprineće poboljšanju zaštite prvenstveno nalogodavaca i trećih lica kao i ostalih učesnika na tržištu nepokretnosti promovisanju dobre poslovne prakse i suzbijanju nelegalne konkurencije“, ukazao je Nenad Đorđević- zamenik predsednika Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti koja je osnovana 2011. godine u okviru PKS.

Sednici su prisustvovali Nenad Đorđević- zamenik predsednika Grupacije, Denis Jukić samostali savetnik Udruženja za trgovinu PKS, Marija Nikolajev, koordinator za usluge PKS-RPKNS i Članovi Sekcije za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti RPK Novi Sad.

Posrednici u prometu nepokretnosti